Jordan Brand har alltid varit ett banbrytande märke, och deras vinterkollektion är ännu ett exempel på det. Den här säsongen har märket drivit den tidigare estetiken med “andningsbart nät” och “flexibel konstruktion” till nya höjder. Under de senaste åren har märket introducerat en mängd nya tekniker, som adaptiv dämpning, Flywire-snörning och en ny process som kallas Nike Air. Den nya Nike Jordan 4 Sneaker tar alla dessa innovationer och driver dem ännu längre.

Jordan 4 Sneaker har en flexibel överdel

Jordan 4 Sneaker har en flexibel överdel som gör att foten naturligt kan böja sig med fotleden. Eftersom foten är mer flexibel har mellansulan på Jordan 4 Sneaker också utformats för att vara mer flexibel. Även om Jordan 4 Sneaker har en överdel av nylonmaterial får överdelen en mjuk känsla, vilket gör att foten kan glida in i skon på ett naturligt sätt. Denna flexibla överdel används på Jordan 4 Sneaker från hälen till tåboxen.

Jordan 4 Sneaker har en överdel i “andningsbart mesh”.

Ovandelen på Jordan 4 Sneaker är av andningsbart mesh, vilket gör att foten kan andas och hålla sin temperatur på ett naturligt sätt. Jordan 4 Sneaker har en stretchbar tåbox som gör att foten kan röra sig naturligt i skon. Den stretchbara tåboxen gör att bäraren kan sätta ner tårna och springa naturligt, samtidigt som den ger en avslappnad känsla när man bär sneakern.

Jordan 4 Sneaker har en burliknande mellansula.

Jordan 4 Sneaker har en burliknande mellansula som omsluter foten och ger stöd. Den burliknande mellansulan på Jordan 4 Sneaker ger mer stöd och stabilitet när bäraren står på fötterna. Jordan 4 Sneaker mellansula är tillverkad av ett material som kallas Adaptive Foam, vilket hjälper till att ge dämpning samtidigt som det ger stöd.

Jordan 4 Sneaker har en heltäckande yttersula.

Jordan 4 Sneaker har en heltäckande yttersula som omsluter foten och ger ytterligare dragkraft och stabilitet. Yttersulan på Jordan 4 Sneaker är tillverkad av ett material som kallas Pebax. Pebax är ett mycket slitstarkt material som gör att Jordan 4 Sneaker klarar upprepat slitage.

Slutord

Jordan Brand har designat en sneaker som kallas “Slutord”, på samma sätt som Nike har designat de ursprungliga skorna Air Jordan 1, 2 och 3. “Slutord” är en high-top sneaker med en tunga gjord av dubbar, men det är en mer avslappnad sneaker jämfört med Jordan 1, 2 och 3 som gjordes förr i tiden. Jordan 4 Sneaker må ha släppts för ett tag sedan, men de är fortfarande otroligt relevanta. Jordan 4 Sneaker är ett bra alternativ till Nike Air More Uptempos, eftersom den har en liknande estetik samtidigt som den levererar bättre prestanda. Även om Jordan 4 Sneaker är mer avslappnad har den fortfarande det ikoniska utseendet från de ursprungliga Air Jordan 1, 2 och 3. Jordan 4 Sneaker är en idealisk sneaker för alla tillfällen, som till exempel casual wear eller casual games, eller om du vill visa upp din tävlingssida.