Om du är en träningsentusiast eller helt enkelt har befunnit dig på gymmet någon gång har du sannolikt hört talas om proteinshakes. Dessa dras nytta av för att få ett händigt kaloriöverskott som ser till så att du kan få ut så mycket som möjligt av din träning. Innan du har möjligheten att testa på ditt helt eget proteinpulver gäller det dock att hitta en pålitlig plats där de erbjuds för att säkerställa att du får hög kvalitet till ett rimligt pris.

 

Proteinpulver i flera olika smaker

 

För ett proteinpulver som aldrig sviker dig är det värt att ta en närmare titt på Weight Gainer. Det är med hjälp av detta pulver som du kan skapa dina egna proteinshakes genom att lösa upp det i mjölk, vatten eller juice. Weight Gainer kan du hitta i webbutiken Bodylab, och detta pulver innehåller både snabba och långsamma kolhydrater samt proteiner som hjälper dig på vägen mot antingen viktökning eller muskeluppbyggnad.

 

Proteinpulver såsom Weight Gainer dricks som ett kosttillskott utöver din kost och lämpar sig främst för idrottsutövare som har svårt att få i sig tillräckligt många kalorier genom enbart de dagliga måltiderna. Inte behöver du ens hitta din egen behållare för proteinshaken då Bodylab har Shaker Bottles inom sitt sortiment. Blanda din proteinshake i den här flaskan och ta sedan med den till gymmet för effektiva träningspass!

 

Vad du kan förvänta dig av en Weight Gainer

 

Det finns fortfarande en fråga som återstår: vad är det egentligen som en Weight Gainer består av? Vad kan du förvänta dig av ett proteinpulver? Jo, bland ingredienserna finner du rent vassleprotein, vilket utgör 100 % av proteinerna i Weight Gainer, tillsammans med kolhydrater från maltodextrin och sukros. Allt du behöver för att dra nytta av pulvret är en flaska med vatten, mjölk eller juice och däri blandar du din Weight Gainer för att få en utsökt shake.

 

Vitsen med pulver som har ett rikligt kolhydrat- och proteininnehåll är att ge dig ett kaloriöverskott som du kan vara i behov av om du regelbundet tränar. Det är inte alltid lätt att få i dig tillräckligt med kalorier genom dina vardagliga måltider, så genom att komplettera din kost med ett kaloririkt proteinpulver kan du se till så att du är redo för träningspassen på rätt sätt.