Om du har en hästklubb så är det uppenbart att du vill synas mer och få så många medlemmar som möjligt för att bli en större och större klubb så att det blir roligare och roligare.

sverigesridklubbar.se så kan du lätt kontakta dem med uppgifter så att de lägger till din ridklubb i utbyte mot att ni länkar tillbaka till deras hemsida så att det blir rättvist.

Ni marknadsförs bättre genom att synas mer inom Sverige och sverigesridklubbar blir en starkare hemsida tack vare er hjälp. Hemsidan finns bara för att underlätta privatpersoner att hitta ridklubbar så lätt som möjligt.

Du får välja mellan 150-300 ord som beskrivning om din ridklubb och där brukar de flesta ha information om deras ridklubb och historia men även vad de står för i grund och botten också.

Vi har märkt att många ridklubbar står för att folk ska må bättre och att mobbning är något de allra flesta står upp mot väldigt starkt och det är ett av målen som sverigesridklubbar hade också så de passar perfekt ihop.

Du får självklart ha med dina kontaktuppgifter samt adress så att privatpersoner kan hitta till din hästklubb så lätt som möjligt och därefter bli medlem och bli en del av ert gäng.

Sverigesridklubbar har nolltolerans mot mobbning av alla slag och får en ridklubb tillräckligt många dåliga recensioner så tas ridklubben bort genast och blir bannlyst och uppmärksammad så att fler folk inte utsätts för mobbning av något slag.

De står för bättre psykiskt hälsa allmänt och vill inte att någon ska må sämre av att gå med i någons ridklubb. Om du märker att någon ridklubb inte håller sig till dessa saker. Så får du jättegärna kontakta sverigesridklubbar och förklara vad klubben gör så att sverigesridklubbar kan granska klubben.

Och därefter om informationen upprepas eller vi på ett eller annat sätt får reda på att ta det stämmer så kommer vi att ta bort ridklubben att tas bort och uppmärksammas så att inga fler person blir offer för mobbning på ett eller annat sätt.

Vi ser ridning som något som ska vara roligt och få en att må bättre allmänt och därefter är vi extra stränga när det kommer till psykiskt hälsa.